lördag, februari 13, 2021

Om Kronprinsen

 

Sakta men säkert återfår Kronprinsen sin forna glans. Nu har man också stängt av torget som också skall helrenoveras. När blir allt färdigt? Ja, för vår del blir det när man bytt fönsterna, kanske maj-juni, hela kvarteret blir färdigt 2023-2024.

torsdag, februari 11, 2021

Vår inneboende klarade sin doktorsexamen idag 🇸🇪🇲🇹

Jag mår ganska bra!

De två senaste dagarna har jag faktiskt mått lite bättre och fått tillbaka min aptit. Jag har fått en veckas respit från cytostatikan och det känns väldigt bra. Däremot har huden börjat bli väldigt irriterad, det är dock inget som besvärar mig. På måndag är det dags igen, kur 9 av 12, så i slutet på mars är behandlingen över vad beträffar cellgiftsbehandlingen.

måndag, februari 08, 2021

Mitt andra hem

Egentligen skulle jag komma hem idag men det blev ändrat tills imorgon. Jag har varit på onkologen så många gånger att de flesta i personalen känner igen mig. Personalen här är helt underbara och man får all den hjälp man kan önska sig. Idag har jag varit på MR-röntgen av hjärnan för att utesluta proppar eller blödningar men något sådant fanns som väl är inte. Det blev ingen cytostatika idag, man skjuter fram den en vecka. 

Vid samtliga tillfällen jag varit här har jag fått detta enkelrum och det känns väldigt bra. Här finns allt man kan önska sig, fast borta bra men hemma bäst...

söndag, februari 07, 2021

Troligtvis hemgång imorgon


Är betydligt bättre nu. Imorgon ska jag få cytostatika 9/12. Mina blodvärden har stabiliserats, jag har aptit igen, så det är möjligt att jag får åka hem imorgon om blodvärdena normaliserats. 

Onkologen än en gång

Igår drabbades jag av ett förvirringstillstånd, jag var inte mig själv. Anledningen till detta var troligvis att jag sovit väldigt dåligt de senaste veckorna samt själva cellgiftsbehandlingen

Ovan kost för mig...