tisdag, maj 20, 2008

Ibland lönar det sig att apa sig!

En sådan här liten rackare vann jag idag på MacSupport. Tävlingen gick ut på att ta en så tokig bild på sig själv som möjligt. (I och för sig inte så svårt...)

Nu är det ju så att Marianne och jag är nöjda med våra befintliga iPodar så är det någon som har en bra ide om vem som är väl värd en sådan så skicka mig en motivering så skänker jag bort den.Ungefär så här såg segerbilden ut. Tidigare har jag ju utmärkt mig med att vinna Solstollarnas Ulla-Bella tävling, det resultatet kan ni titta på här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan Stefan!
Vi är två flickor som är syskon (Inez och Olga) och vi vill jättegärna ha den där iPoden som du ska ge bort! Vi tänker i så fall ta med den på semestern och lyssna på musik på planet. Så SNÄLLA ge den till oss. Vi skulle verkligen bli SUPERGLADA för den! Vi lovar, vi ska inte bråka om vem som ska lyssna, för vi har nämligen hörlurar som gör att båda kan lyssna samtidigt! Det är bara pappa som har en iPod och den vill han nog ha och lyssna på själv under semestern. Vi skulle som sagt bli superglada om vi fick den! Så SNÄLLLLLLLLAAAAAAAAA!

Kramar från syskonen Inez (snart 11år) och Olga (snart 7år)

Ps. Du känner vår pappa Martin Palm.