lördag, juni 07, 2008

Inköpstur till Tyskland i Burg

Väl hemkomna hade vi en trevlig stund på balkongen där Leifs gamla solglasögon från Grekland och Lesbos kom till nytta efter 16 år. Då var dom väldigt omoderna, i dag plötsligt trendiga. Ja, det är svårt att hänga med i modetrenderna. Fast dom klädde aldrig Leif...

Marianne studerar utsikten.Jag njuter av en kort paus på hemresan. Pølse och vatten satt bra, det blev nämligen ingen frukost i Burg av tidsbrist. Frukost för mig är väldigt viktigt, det händer kanske en gång om året att jag hoppar över den. Dessutom blev det ingen tidningsläsning och ingen koll på internet för hotellet hade varken det ena eller det andra.


Sådana här hyddor på stranden är unikt för Tyskland. Varför har man dessa?


På balkongen fanns denna instruktion som inte sade oss mycket, vår tyska är inte den bästa , men det var tydligen något man inte fick göra. Men det var faktiskt lite kallt och blåsigt så vi nyttjade inte balkongen och därmed kan vi inta ha brutit mot några eventuella bestämmelser.


Vi tog en kortsemester till Tyskland och Burg. Utan några större förhoppningar på boendet hamnade ändock på ett alldeles utmärkt hotell på 14:e våningen med underbar havsutsikt.

Inga kommentarer: